2022. 01. 01.

 

Tájékoztató az elektronikusan tárolt leletek kiadásáról.

 

A szakrendelésen elvégzett vizsgálatokról készült leletek, zárójelentések, ambulánslapok, javaslatok kiadása a szakrendelések feladata.

 

Minden esetben kérje a szakrendelésen a vizsgálat elvégzése után!

 

 

Tájékoztató az egészségügyi leletek megtekintéséhez:

Látogasson el a www.eeszt.gov.hu oldalra, ahol ügyfélkapus bejelentkezést követően és a TAJ-száma megadásával bármikor megtekintheti az Önnel kapcsolatos EESZT-be kerülő egészségügyi információkat.

 

Amennyiben nem rendelkezik ügyfélkapuval, a következő módokon hozhat létre:

  1. Személyesen bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán vagy külképviseleten
  2. Elektronikus úton, amennyiben rendelkezik 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal

 

A www.eeszt.gov.hu oldalon, az EESZT rendszer lakosság számára megnyitott portálján ügyfélkapus bejelentkezést követően (https://www.eeszt.gov.hu/hu/bejelentkezes) minden Önnel kapcsolatos egészségügyi adat megtalálható, melyeket a Térhez csatlakozott intézmények 2017. november 1-jét követően feltöltöttek.

 

 

Az EESZT rendszerben tárolt dokumentumok E-mailben történő továbbítása nem lehetséges.

 

Háziorvos által elektronikusan tárolt dokumentumok nyomtatása kormányrendelet által nem szabályozott díjköteles szolgáltatás.

 

 

Elektronikusan tárolt dokumentumok nyomtatási díja: 500,-Ft / oldal


 

 

2022. 01. 01

A rendelés igénybevétele  egyeztetés után lehetséges!

4/2000. (II. 25.) EüM rendelet

Telefon: 72/313-136

E-mail-ben ginkgobt@gmail.com

Web lapon : https://ginkgobt.webnode.hu

 

  • Amennyiben a beteg az előre egyeztetett időpontban nem érkezik meg a rendelésre, kizárólag új időpont egyeztetés után van lehetőség az orvosi ellátásra.
  • A rendelő területén a maszk viselése kötelező! Megfelelő védőfelszerelést hozzák magukkal.
  • Sürgős szükség esetén is szükséges a telefonos egyeztetés. A sürgős szükség megítélése orvosi feladat.

Minden egyéb esetben az eddig is jól működő telefonos konzultáció, online recept írás, tanácsadás a bevált és biztonságos betegellátási mód.

 

Akinek akut légúti tünetei vannak (lázas, köhög vagy hirtelen jelentkező légszomja van), először telefonon keresse fel a háziorvosát.

Frissitve: 2022. 01. 01.  16:57


 

 

FIGYELEM!

Kérjük azon kedves betegeinket, akik az utóbbi 2 évben nem keresték fel háziorvosi rendelésünket, telefonon érdeklődjenek, nem járt-e le az. ún. egészségügyi törzskartonjuk. Amennyiben lejárt, kérjük egyeztessenek időpontot a meghosszabbításra!